31 Aralık 2012 Pazartesi

Amerika 'da yine okulda katliam - E bu kaçıncı artık !?

Milleten biz bıktık, bunlar akıllanamadı.

Bir de şu yol haritası var Amarika (USA) için... Gelecekte zuzaylılar Dünya'yı istila ettiklerinde bizimki gibi silahsız toplumları kolayca ele geçirip bünyemizi her türlü enerji ihtiyaçlarını ve ihtiyaçlarını (!!!) gidermek için kullanıyorlarken hala direnen Amerikan silahlı halkı insan ırkının her daim kurtuluş ümidi olacaktır ! - Boşuna mı onca uzaylı filminde böyle konular işleniyor ?! Acaba ?!

...ve hatta, scientologist Tom Cruise bu zuzaylılardaki teknolojiye hayran kalıp dininin tanrılarının geldiğini düşünerek ırkını bunlara satacak. İçimizden çıkan bu kahpe Tom insan ırkının yüz karası olacak.
-
Herkes bir kutsal kitaptan alıntılar yapıp türlü kıyamet senaryosu yazıp ahkam kesiyor iken, şol cennetin ırmakları deyu deyu akıyor iken, ben de az biraz hayal kursam nicolur ? Kaldı ki "Maya" ların mayası bile tutmamış şu alemde.
 

"Into the Abyss (2011)" seyrettiniz mi bilmem - http://www.imdb.com/title/tt1972663/ - Bu da bir belgesel. İdam cezası almış ve infazını bekleyen bir çocuğun son günleri ve etrafında olup bitenler, olay günü vs. işleniyor. Bir ara artık şüphem kalmadı bunların genetik olarak beyinleri bozulmuş. Yıllardır Amerikan sineması izlerim hep dikkatimi çekerdi, bunlarda ya gençliğinde ya askerde ya bir yerlerde hayatının bir döneminde uyuşturucu kullanmayan insan yoktur herhalde. Bu belgeselde de hem bu, hem silahsız, hem de suça bulaşmamış insan olmadığına inandım. "Hatasız kul olmaz, hatamla sev beni" demiş ya Orhan baba, işte bunu bize dememiş, aslında Orhan baba Amerika için bir hazine, bir gerçek.



www.imdb.comDirected by Werner Herzog. With Werner Herzog, Richard Lopez, Michael Perry, Damon Hall. Conversations with death row inmate Michael Perry and those affected by his crime serve as an examination of why people - and the state - kill.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder