26 Eylül 2015 Cumartesi

Gerçek önemli ve güzel değildir ! Yalan daha ilginçtir...


Ooo ! Büyük olay, fiyasko !!! Şok şok şok ! Kaldırılmadan önce hemmen okuyun ve paylaşın !.. Çünki boğa bu, şakası olmaz, bir kaldırdı mıydı sonra vay yakınında bulunanın haline diyim !
Kimler, neden böyle şeylerin peşinde koşup hemmen de silmek derdindedirler ise ? Belki de birileri yalanları ve bazı entrikaları özgürlük kapsamında görmüyordur da o nedenledir !

Şu montajı gördün ve direk inandın mı ? Öyle ise süzme malsın !!! Çünki bunu görmene sebep olan ortam "internet" te elinin altında şurada gösterilen şeyi aratıp kendin de bulabilirsin ! Nasıl mı ? İşte şöyle :

http://tr.lmgtfy.com/?q=Taurin+nedir

Yapmadın direk yukarıdaki görsele inandın ve mallar içinde bir mal da sen olduğunu cümle aleme kanıtladın mı ? Çok güzel... devam et böyle...

"Taurin, yarı esansiyel methiyonin ve sistinden türetilen sülfür türevi bir aminoasittir. Vücutta doğal olarak bulunur. Vikipedi
Formül: C2H7NO3S
Erime noktası: 305,1 °C
Molar kütle: 125,15 g/mol
IUPAC numarası: 2-aminoethanesulfonic acid
Yoğunluk: 1,73 g/cm³
Sınıflandırma: Sülfonik Asit"
305 derecede eriyen ne imiş bu böyle yahu !..  
Artık bilgiye ulaşmanın yolunu da göstermişim. Gerisini sen devam et yada etme mal kal !.. Önüne konan otu yemeye devam et !!! 

Ayrıca sperm yada döl pis, iğrenç, mikrobik, zararlı, feci bir şey midir ? Döl sayesinde çocuk olur değil mi ? O çocuğu da severiz, öperiz, koklarız. Ham maddesi ne ? Döl ve karşı tarafın yumurtası !.. Sperm yada döl canlının neslini/soyunu devam ettirebilmek için ürettiği bir nevi kendi özüdür ve bu öz en temiz, en duru,en has şekilde varolur. Bu da ister Allah'ın bir mucizesi de, ister her neye inanıyor isen öyle açıkla değişmeyen bir gerçektir. Haa diyeceksin ki ama bu yüzden yani döl mü yiyip içelim !? Yoo elbette yiyecek/içilecek gıdalar içinde buna yer verilmesin. Fakat bu sahte montajda gösterilen canlı türünün her şeyini zaten besin maddesi olarak kullanıyoruz. Goç yumurtası yememiş olabilirsiniz ama olsa anında yiyecek nice açlıktan ölme seviyesinde henüz yaşayan yüzbinlerce insan var !!! Yani senin besine bakış açın sebebi ile saçma, aptal, iğrenç görebileceğin şeyler kimileri için bulunmayan nimetler olabiliyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder