12 Aralık 2017 Salı

Hi Çun Utul Urmu Ok Ulyı Lları ?!

Kabullenmek ayrı bir şey tabi, çocuk yapan biziz, sorumlululuğu da taşımak zorundayız. O cepte, onu ataman-ondan kaçmamalıyız. Fakat bir de işte ben neden bu düzeni, alışılageleni hiç sorgulamadan takip etmek zorundayız ? diye sorup düşününce...

Bakıyorsun ülken, çevren ve insanın Dünyaya getirdiğin insan için iyi yönde birşey yapmamışlar, yapmıyorlar ve aksine daha da kötüye gidiş var. Var mı var ?

Şimdi bir anne-baba bu durumda "Ben evladım için canımı feda ederim, onun için yemem içmem yedirir, giymem giydiririm" Lö sığır ! Kendi geleceğini göremediğin bir ortamda 1-2-3 tane de bölünerek çoğalıp da kendin ile birlikte 3-5 kişinin hayatını biye bombok ediyorsun ?! Hem edeceksin ve hem de diyeceksin ki çocuklarına "Bakın ulen işte bu leş gibi kokan mantarlı ayağımın altında CENNET" öpün yalayın !..

- Ama anne.., ama ama sen bizi bu lağnet Dünyaya getirdin, üstelik de büyüktün, adulttun, aklın erendi, çocuk da değildin ki ! ?

- Susun leyyyyn !.. Yalıycaksın işte ayaklarımın altını yoks sana emzirdiğim sütümü helal etmem, hakkımı helal etmem cennete asla giremezsin !

Bunun lamı cimi yok. İnsan sayısı harbi derecede azalsın bakalım kim kimi öldürmek için şu zamanda olduğu gibi yarış içine giriyor. Çok basit bu devlet yönetenleri abi yetkileri vermeden evvel 1 sene bir ıssız adada 1+1 = 2 kişi olarak bırakacaksın. Bakacaksın ötekini öldürmek istediğinde n'apcak vs. Bi öğrensinler başka olmak, başka düşünmek sebebi ile o insan ölmek zorunda değili, ama sana-bana her ülke yöneticisi sürekli bu başkalıkları kullanarak başkalarına karşı kışkırtıp kullanıyor. Sen ben öldükçe, süründükçe bunlar köşeyi dönüyor.

Ne yani bunu sorgulamayıp da biz şimdi bomba üstünde oturuyoruz, sadece seninki mi benimki mi önce patlıyacak bilemediğimizden çocuklar yapıp ailecek üzerine oturuyoruz. Af edersin kıçımız parçalanarak ölcez işte.
Ha bir ihtimal daha var be ecelimizle de ölebiliriz 🙂
E öyle de olsa bazen de yaşam boyunca onlarca kez öldürüyorlar insanları. İşte mesela garibanın gidip de vatan torpağı diye savaştırılıp öldürtülen çocuğu yüzünden 1 ana-baba yaşarken ölüyor hem de her yaşadığı gün görüyorsun ki icabında ölmemesi de mümkün imiş üstelik o insanların !
Nasıl mümkün ? E ver yahu işte Yunan'a verdiğin gibi adaları ! Bak o adalar için, bu topralkar için ilk kez ölen de senin-benim atam Türk'ler değildir haa ! Fakat bizim zihinlere nasıl bir perde indiriyorlar ise evvelini hiiiç düşünmeyiz bile. Hep aklımızda ilelebet, ebedi, sonsuza kadar. Hade lan ! ! ! Sonsuza kadar duramayacağı en azından Dünya'nın iklim ve coğrafik hareketlerinden besbelli.
1 insan ömrü ortamala 70 yıl diye, sen bu olacakları dededen-toruna göremeyeceksin diye bu yalanları yutup önüne gelen ötekiyi, başka düşüneni öldür emrine uyacaksın ve diyeceksin ki "En iyi-doğru-akıllı benim" 🙂 Ha bunu Türk alman ispanyol vs. için demiyorum zaten hepten insanlığın başını şu bulutlar üstüne çıkartıp da göremediği Güneş bu.

Salak insan türü belli bölgeler etrafında kümelenip yaşıyor diye sanıyorlar ki işte Dünya'nın en güzel yeri mesela İstanbul !.. Mesela Edinburk Needinburk ? İyidir be sen needinburk ? 😛
Bence biz inanılmaz ilkel yaşıyoruz. Bizim elimize verilen kobralar titredikçe ohş ne güzel alet diye oyalanıyoruz ya (işte cep tel falan yani demek istediğim) bunlar hep kandırmaca yaşadığımız ilkel çağı görmemizi engelleyen oyuncaklar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder