20 Ekim 2017 Cuma

Bu da benim futuristik hikayem !..



Göremeyeceğiz o zamanı ya, geberip gideceğiz!

Şöyle bi icat edemediler hala kendimizi bir çip yada sanal alemde sanal bir karaktere kompile yükleyebileceğimiz bir teknolojiyi. Yaşlanmıyorsun, ölmüyorsun vs. uykuyudu vs. gibi şeylere ihtiyaç yok, okul-mokul-iş vb. yok sadece bilgiye ulaşıyorsun. İstersen manyak gibi dizikolik, istersen üstünebaşına yapan koca programı fanatiği oluyorsun. Hobi, zevk falan diyolar... yada işte robotlara iş yaptırıyorsun bilim adamı olarak mesela bir ışık demeti olarak türünü evrenin her tarafına ışınlıyorsun !.. 

"E ışınladın da ne oldun orada bir ışık demeti olarak mesela bir yaprağı aydınlattın, yaprakten sektin parladın falan ne oldu yani, neye yaradı bu !"
İşte sipsi beğinli damacana ağazlı asansörde tecavüz edilesi birinin size söyleyebileceği bir cevap örneği !.. 

Bi kere bu dizi mizi, evlendirmeci falan değil de bilgiye aç zihinlerin edinebileceği bilgiyi düşünün hele. Biliyorsunuzdur belki derlerdi ki internetten her şey yapmayı öğrenebilirsiniz. İşte ışık demeti olarak evrenin en balta girmemiş galaksilere gidip oradaki canlı türlerini hack'leyebileceksin. Yani bir nevi onun ruhuna gireceksin ! Oradaki bir dinozorumsu yaratık olacaksın, zorumsu da olsa, zorla da olsa, zoruna da gitse olabileceksin ama işte ! Kimileri 40 huri 72 huri diye ömür boyu hiçbir şey yapmayıp sadece şeyini sıvazlamış, ölüm döşeğinde bile sıvazlar iken... Sen... hani ille de onların anlattığı ve anladığı gibi pornografik anlatım isterler ise dinozor bünyesine girmiş barrack ebadı ortama insan vücudunun 3 katı olan bir canlı olup orgazmın aletsel büyüklüğü 6.5 olan depremler yaratarak sevişebilmenin keyfini yaşayacaksın belki de !.. 

Tabi evrim diye bir şeyin olmadığını da idrak ve ispat bu bir açıdan. Öyle ki günümüz insan bilgisi evrimin olmadığını ve bu nedenle evrilmemiz gerektiğini !.. Çünki her canlı ve bitkinin genetiği ile oynadık kendimizinki onların bu zor ile evrilmesine uyum sağlayamadı haliyle. Bize hormonlu ve genetiği bozulmuş gıdaları uygun biçimde işleyebilecek yeni bir sindirim sistemi lazım olmuştur artık. On yıllardır ilaç sanayisinin sömürüsü ile parasal olarak soyguna uğradık yetmedi bir de hastalıklarımız katlanarak arttı ! Dolayısı ile insanın da genetiği ile oynanmak zorunluluğu doğmuştur çoktaaaan !.. 

Yok efendim "insan Tanrıcılık oynar mıymış !" falan... Saçmalığın daniskası ! Belki yüz yıldır yer yüzünden kaç canlı türünün kökünü kuruttu insanlık ?! E hani insan tanrıcılık oynamamalıydı ! Ne oldu ? Dibinin keyfine geldi miydi canlı türlerinin kökünü kazıyorsun evrenden amma buraya gelince bu ne cacık ? ! Kaldı ki Tanrı'nın verdiği iradeye göre bunlar olabilecek şeyler ise Tanrı da müsade etmiş demek olabilir ! Ne yani bugüne kadar hep Dünya'daki sorunları boynuzlu, kırmızı ve kuyruklu şeytan mı ortaya çıkıp da bizzat yaptı ? Yoo, hepsini yapan biz insan türüydük. Sadece şimarıklığımı tavan yaptığı için hiçbir hatamızı kabul etmiyoruz, "Ben yapmadım şeytan yaptı" diye suçu ona atıyoruz. Evet şeytan dedi canla başla çalış, "iş hayatı acımazısdır, yükselmek istiyorsan duygularından sıyrılmasını bileceksin" ! Hee, sonra ez-sömür-acımasızca insanların sırtından yüksel, köşe dön, para cukkala bir de senin gibilerin senin için ormanı katlederek yaptığı en lüks yerlerde 2 de yetmez 4-5 daire falan al. Çek altına da en fosil yakan carbon salan arabalardan en azından 2 tane şöyle ! "Dur ulan bu kadar da göze batmayalım arada bir şöyle yardım kuruluşlarına falan 3-5 birşeyler bağışlıyayım !". Ooo, vay ! Demek ki sensin, şeytan değil, gayet de bilinçli ve planlısın hani Allah'ın gözünü boyama çabasında da. Haa ama ne, bize geldimiydi "Satranç günah" !.. "Saçının teli görünmeyecek, zina ile eşit" !.. "Bak iş bulmuşsun, maaşı az-çalışma saatleri çok-ağır iş falan demeyeceksin, şükredeceksin patronuna da Allah'ına da sana rızk kapısı açmış" heee

Tee yıllar önce söylemiştim. Bu yıl Eylül 2017'de mi ne TV'de bir programda konuşmacılardan birisi aynısını söyledi, "Her canlı ölümü tadacaktır" demek o andan itibaren herşey bitecek ve devamı yok demek değil. Zaten değil, Allah ölümden sonraki yaşam hakkında da bilgiler veriyor. Peki tam da işte orada bir paralel ölüm sonrası yaşam şekli gibi düşünün ! İnsan icadı ve konunun huri ile falan da hiç alakası yok. Zaten de saçma. Bir şeyi 5-15 cm. organdan hissetmek nedir ! O şey olabilmeyi veriyor ise insan icadı paralel öbür dünya !? Nasıl mı ? İşte DNA'da ne imiş, atom altı her şeyin yapısını değiştirip bunu sapıttırıp mutantlatştırmak olarak da düşünebileceğimiz gibi elbette ki kayıt aldına alınmış ve yok olan her canlı türünün ve şeyin tekrar canlandırılması şeklinde de düşünebiliriz. İşte burada devreye tıpkı kimi reenkarne hikayelerinde falan duyduğumuz gibi tercihen kobra vücudunda Dünya yaşamına gönderilmek yada güvercin formunda dönüp en büyük hazzınızın insan tepesine sıçmak olduğunu hayal edin !.. 

Karikatüristler aslında kimsenin pek ciddiye alıp da keşfedemediği en iyi futuristlerdir !..  Bakınız,





1 yorum:

  1. NOT : Bazı harf ve yazım hataları kasten yapılmıştır !.. Amacım size en iyisini en iyi şekilde vermek falan değil ! Burada üretici-tüketici, üretici-müşteri ilişkisi içinde bir bağlantımız yok. Biraz pasaklı, kirli, derme-çatma vs. olabilirim. Kusuruma bakın yada her ne ise kendiniz bilin, bunu da bana sormayın ;)

    YanıtlaSil