27 Eylül 2017 Çarşamba

Elindeki imkanları sırf birilerini rahatsız etmek için kullanan melekler !!!

Elindeki imkanları sırf birilerini rahatsız etmek için kullanan melekler var bu Dünyada !.. Evet, mesela bunların en meşhurları da en yakınınızdakilerdir !

Anneleriniz !..

Ev tel ve cep telleri ile 7/24 sizin zavallı birer pislik ve hatta vicdansız suç makinası olduğunuza inandıklarından sizi sürekli ararmak-dürtmek-komutlar vermek-icabında duygu sömürüsü ile ezmek-yetmedi olmadık şeyden cımbız ile laf seçip bambaşka kurgular yaratıp ağlayarak kırılma ihtiyacını da sizden gidererek mağdur olmak ve sizden bu şekilde de faydalanabilmek !..

Şimdi zamanımızda bir de bazı yeni modelleri whatsapp, internet, facebook vs. gibi yollardan da bunları yapabiliyorlar. Çok kanaldan 7/24 taarruza altında bir yaşam. Geçen aklıma geldi, acaba ben niye onların yaptığı gibi hiçbir kimseye yapmıyorum !? Mesela kardeşlerimden birine yada hepsine böyle her iletişim kanalından ulaşmayı deneyerek yakaladım mı şöyle yap-böyle et, eğer ki de meşgul ise falan ulaşamaz isem de arkasından vay adi açmadı falan gibi düşünmek :) Kardeşler olmasa arkadaşlardan birilerine falan böyle davranmak. Niye yok ? Yapanda bunu yaptıran şey ne ? Acaba kendilerini harbi kurtarıcı, melek, en doğru, en iyisini bilen falan mı zannettiklerinden ?! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder